Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

Welkom op de website van het grootste groencentrum van Rotterdam.

Zeer gewaardeerde klant

Bij tuincentrum Zwinkels staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), willen wij u wijzen op de volgende aandachtspunten.


 -We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen hygiene-maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. 

-Wij vragen we onze medewerkers niet naar werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

-indien u klachten heeft zoals verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts , willen wij u verzoeken eerst uit te zieken alvorens onze winkel te bezoeken.

-omdat niet duidelijk is wie besmet is (wanneer er geen uiterlijke klachten zijn) vragen wij u een gepaste afstand tot mede-clienten en tot onze medewerkers te houden.

-Betaal zoveel mogelijk contactloos.

-pas uw gedrag zodanig aan zodat noch u zelf noch een ander besmet kan raken met dit vervelende virus..

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent.

We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor je vertrouwen en begrip. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe. 

Tijdens de komende maanden is de tuin en het terras nog te verfraaien met zomerbloeiers zoals petunias, geraniums ,lobelias, bacopas en vlijtige liesjes. Door het mooie weer heeft iedereen weer zin om de buitenruimte op te gaan knappen .Voor al deze klussen heeft uw tuincentrum de benodigde hulpmiddelen .

Voor wie zelf aan de slag wil met zaaien en het planten van bollen is er weer een ruim assortiment zaden en zomerbloeiers. alle benodigdheden voor zelfkweek zijn aanwezig op uw tuincentrum.

 

Hebben de Buxussen te lijden gehad van Buxusmot en schimmels dan kunnen ze vervangen worden door bijv. de Ilex Crenata. Deze lijkt op de buxus maar is ongevoelig voor de buxusmot of andere aantastingen.vraag onze medewerkers hiernaar.....

Tijdens de wat mindere zomerdagen kunnen we het binnen  behaaglijk warm maken met de mooie kunstbloemen , kleden en kussens ,voor op de bank of natuurlijk in de buitenkamer. 

Vanuit  Spanje komen de nieuwe bomen en struiken  die zich in ons veranderende klimaat helemaal thuis voelen. Kom zeker even langs om ze te bewonderen. De tuinplantenafdeling is het gehele jaar geopend ,  het assortiment wordt dagelijks aangevuld met de mooiste planten en struiken, gekweekt door speciaal door ons geselecteerde kwekers die duurzaam kweken met respect voor de leefomgeving.

 

Het gehele jaar is de afdeling kamerplanten extra gevuld met mooie kleurrijke planten om het binnen extra gezellig te maken. Bovendien verhoogt dit het binnen-klimaat. Een stel nieuwe planten geeft weer een frisse start in huis.

 

 

Zoekt u een sierlijke pot voor binnen of buiten? U vindt het op onze uitgebreide afdeling potterie.

Kant en klaar mee kalender.

Ecostyle helpt je graag met een persoonlijke en overzichtelijke tuinkalender. vul de kant-en-klaar-mee kalender eenvoudig in en zij geven je advies welke producten je het beste kan inzetten en in welke maand.

Ga naar kantenklaarmee.nl en maak gratis je eigen kalender.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu actueel

-Mooie nieuwe pottenseries voor buiten in glazuur en clay-fibre.

-Herstel uw gazon na een lange droge zomer, alle producten verkrijgbaar op uw tuincentrum.

- De tuin of terras aanpakken. Meer planten minder tegels haalt de natuur dichter bij huis.

-Kamerplant in huis/kantoor geeft een gezondere leefomgeving.

-Groot assortiment zijden bloemen en planten.

-Vruchtbomen en klein fruit, plant ze nu!

-Mooie bloeiende planten voor in huis verhoogd de luchtvochtigheid en produceren zuurstof en frisse lucht.

-Het gehele jaar leuke accessoires voor binnen en buiten.

-Mooie potten, lampen  en vazen van Brynxz , nieuwe collectie is binnen.

-Fleurige boeketten met tulpen,rozen , Alstroemeria's,hortensias,chrysanten ,lysianthus, etc....

-Voor alle klussen in de tuin is er een passend gereedschap verkrijgbaar.

-Zijn de potten op het terras en balkon  niet meer zo fleurig ? beplant ze nu   met bloeiende planten.

-Plant bessenstruiken en speciale bloeiende struiken om de vogels,bijen en vlinders  in de tuin te houden.Groot assortiment aanwezig.

Kadotip:

-Mooie kaarsen van 100% parafine ( Wacks).

-Of natuurlijk onze kadobon, leuk om weg te geven of om te krijgen.