Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

Welkom op de website van het grootste groencentrum van Rotterdam.

 


 

De eerste bloembollen zijn weer binnen

Voor wie naar het buitenland af gaat reizen en een leuke attentie wil meenemen voor gastheer/vrouw hebben we de eerste oogst bloembollen van dit jaar in diverse kleuren. Altijd leuk om de bloem waar ons land om bekend staat aan te bieden in het buitenland.

Tijdens de komende maanden is de tuin en het terras nog te verfraaien met zomerbloeiers zoals geranium, petunia,bacopa ,vlijtige liesjes en natuurlijk die vrolijke spaanse margrieten.  In de zomer is weer genoeg te doen in de tuin of het terras. We moeten regelmatig water en mest geven en oude bloemen verwijderen uit de bloeiers. Tijd om de open plaatsen in de borders op te vullen met groenblijvende heesters .Zit u op uw terras of balkon graag tussen het groen, plaats dan kunststof of stenen potten en bakken om uw zitgedeelte en creeer zo uw eigen paradijsje met de mooiste plantencombinaties. Voor al deze klussen heeft uw tuincentrum de benodigde hulpmiddelen .

Frambozen show.

Eindelijk is de eerste partij frambozenplanten binnen, en van goede kwaliteit. Er zijn vroege en late soorten te koop.Frambozen doen het in elke tuin of pot. Leuk om uit eigen tuin te oogsten.

 

 

Hebben de Buxussen te lijden gehad van Buxusmot en schimmels dan kunnen ze vervangen worden door bijv. de Ilex Crenata. Deze lijkt op de buxus maar is ongevoelig voor de buxusmot of andere aantastingen.vraag onze medewerkers hiernaar.....

De wat koudere zomerse dagen kunnen we het binnen  behaaglijk warm maken met de mooie kunstbloemen , kleden en kussens ,voor op de bank of natuurlijk in de buitenkamer. 

Vanuit  Spanje komen de nieuwe bomen en struiken  die zich in ons veranderende klimaat helemaal thuis voelen. Kom zeker even langs om ze te bewonderen. De tuinplantenafdeling is het gehele jaar geopend ,  het assortiment wordt dagelijks aangevuld met de mooiste planten en struiken, gekweekt door speciaal door ons geselecteerde kwekers die duurzaam kweken met respect voor de leefomgeving.

 

Het gehele jaar is de afdeling kamerplanten extra gevuld met mooie kleurrijke planten om het binnen extra gezellig te maken. Bovendien verhoogt dit het binnen-klimaat. Een stel nieuwe planten geeft weer een frisse start in huis.

 

 

Zoekt u een sierlijke pot voor binnen of buiten? U vindt het op onze uitgebreide afdeling potterie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu actueel

-Mooie nieuwe pottenseries voor buiten in glazuur en clay-fibre.

-Herstel uw gazon na een lange droge zomer, alle producten verkrijgbaar op uw tuincentrum.

- De tuin of terras aanpakken. Meer planten minder tegels haalt de natuur dichter bij huis.

-Kamerplant in huis/kantoor geeft een gezondere leefomgeving.

-Groot assortiment zijden bloemen en planten.

-Vruchtbomen en klein fruit, plant ze nu!

-Mooie bloeiende planten voor in huis verhoogd de luchtvochtigheid en produceren zuurstof en frisse lucht.

-Het gehele jaar leuke accessoires voor binnen en buiten.

-Mooie potten, lampen  en vazen van Brynxz , nieuwe collectie is binnen.

-Fleurige boeketten met tulpen,rozen , Alstroemeria's,hortensias,chrysanten ,lysianthus, etc....

-Voor alle klussen in de tuin is er een passend gereedschap verkrijgbaar.

-Zijn de potten op het terras en balkon  niet meer zo fleurig ? beplant ze nu   met bloeiende planten.

-Plant bessenstruiken en speciale bloeiende struiken om de vogels,bijen en vlinders  in de tuin te houden.Groot assortiment aanwezig.

Kadotip:

-Mooie kaarsen van 100% parafine ( Wacks).

-Of natuurlijk onze kadobon, leuk om weg te geven of om te krijgen.