Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 
uw tuincentrum volledig in kerstsfeer

November en december staan helemaal in het teken van de kerst op uw tuincentrum. We hebben weer mooie decoraties ingekocht , onze kerstshow ziet er weer super gezellig uit. Zoals ieder jaar staan we er weer met een grote collectie verse kerstbomen in pot of gezaagd. Ook dit jaar kunnen wij het easyfix systeem voor u verzorgen. heeft u reeds een easyfix standaard aangeschaft dan wordt bij aanschaf van een kerstboom ,het conische gat in de stam er kosteloos voor u in gemaakt.

 

In de tuin en op het terras gaan we de planten en potten winter klaar maken. Nu we toch wat minder vaak buiten zullen zitten is het belangrijk om de tuin vanuit de woonkamer aantrekkelijk te maken. Door  potten op het terras te plaatsen met fleurige bloemen erin kunnen we toch van de tuin genieten vanuit de warme huiskamer.

Ook binnen gaan we het gezellig maken met leuke pot-plantcombinaties , warme woonaccessoires zoals kaarsen ,windlichten, kussens ,kleden , mooie kerstdecoraties en kleine tafeltjes.

Een ruim assortiment vindt u in de afdeling woondecoratie.

 

 

De nieuwe modellen Brynxz zijn binnen.

 

Intussen blijven de afdelingen voor kamerplanten en tuinplanten op volle sterkte draaien . kom ook een kijkje nemen in onze gevarieerde bloemen afdeling.