Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

We blijven de komende weken weer vergroenen.

In onze buitenplanten afdeling worden de komende weken de schappen weer gevuld met mooie en bijzondere planten welke wij op diverse beurzen  hebben weten te kopen. Verder wordt onze mooie collectie binnenplanten dagelijks aangevuld met bijzondere bloeiende- en groene planten, met bijzondere bladkleuren en - tekeningen.

Let op : voor een gezond leefklimaat in de woonkamer en slaapkamer wordt geadviseerd om groene planten te plaatsen. Dit verhoogt zowel de luchtvochtigheid al de zuiverheid van de lucht . Er is alweer een grote collectie grote groene kamerplanten verkrijgbaar.

 

Tuinplannen ?

 Zin om de tuin en het terras aan te pakken? Oude potten en bakken vervangen voor nieuwe en de perken beplanten met kleurrijke planten en struiken. Op uw tuincentrum is een ruim assortiment hiervoor aanwezig.

Buiten
Ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht. Het terras en de tuin moeten worden opgehoogd, aarde en zand is in zakken verkrijgbaar en natuurlijk alle bijbehorende gereedschappen. 

Binnen
Ook binnen gaan we het gezellig maken met leuke opgemaakte bakjes, warme woonaccessoires zoals kaarsen, windlichten, kussens, kleden, mooie decoraties en kleine tafeltjes. Neem eens kijkje in de afdeling woondecoratie. 

Intussen blijven de afdelingen voor kamerplanten en tuinplanten op volle sterkte draaien. Kom ook een kijkje nemen in onze gevarieerde snijbloemen afdeling.