Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

De tuin herstelt zich na de droogte.

vervang nu verdroogde planten...

Met het mooie weer van de afgelopen weken zijn er veel planten die last van de droogte gehad hebben .Veel zullen zich hiervan herstellen, andere is het beter te vervangen. Tijd om de tuin en het terras aan te pakken. Oude potten en bakken vervangen voor nieuwe en de perken beplanten met kleurrijke planten en struiken. Op uw tuincentrum is een ruim assortiment hiervoor aanwezig.

Buiten
Ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht. Het terras en de tuin moeten worden opgehoogd, aarde en zand is in zakken verkrijgbaar en natuurlijk alle bijbehorende gereedschappen. 

Binnen
Ook binnen gaan we het gezellig maken met leuke opgemaakte bakjes, warme woonaccessoires zoals kaarsen, windlichten, kussens, kleden, mooie decoraties en kleine tafeltjes. Neem eens kijkje in de afdeling woondecoratie. De kerstcollectie komt al weer binnendruppelen, leuk om alvast een kijkje te komen nemen.

Intussen blijven de afdelingen voor kamerplanten en tuinplanten op volle sterkte draaien. Kom ook een kijkje nemen in onze gevarieerde bloemen afdeling.