Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

nog even uitverkoop op onze kerstmarkt. zoek de leukste kerstversiering nu met 40 % korting op verlichting ,kerstballen ,sneeuw en andere kerstversieringen.

 

Intussen blijven de afdelingen voor kamerplanten en tuinplanten op volle sterkte draaien , of kom een kijkje nemen in onze gevarieerde bloemen afdeling.

 

 

nieuwe modellen Brynxz zijn binnen.

 

De afdeling tuinplanten biedt het gehele jaar een super groot aanbod.

We staan helemaal voor U klaar . Het gehele jaar een wisselend aanbod van in Nederland en andere Europeese landen gekweekte heesters , struiken en vaste planten staan weer klaar om Uw tuin op te sieren. Een ruime keuze van allerhande tuingereedschappen  en meststoffen gaat het U  weer gemakkelijker maken bij het tuinieren. Het  vernieuwde aanbod potterie  zal op Uw terras of balkon zekeniet misstaan.

De afdeling decoratie 

Ook zo'n zin in

 kerst !

De kerstmarkt staat er weer met de nieuwste trends op het gebied van verfraaing van de binnen- en buitenruimte.

 

Wij tonen U heel veel accessoires  waarmee  Uw woonkamer in een gezellige omgeving kan worden omgetoverd. Zoals sfeervolle lantaarns ,kaarsen , tafeltjes ,kleden, kussens,kerstverlichting kerstballen en andere accessoires. Deze zorgen voor zowel binnen als buiten de komende tijd voor warmte en gezelligheid. Ook zijn deze trendy accessoires leuk om cadeau te geven.

Nu ook verkrijgbaar het trendy aardewerk in een breed aanbod, van het merk Brynxz !

Speciale aandacht voor de Italiaanse en spaanse  tuin- en terrasplanten die zich prima voelen in ons klimaat. De nieuwe collectie is binnen en zijn 100 procent wintervast.

In onze kamerplantenafdeling staat een mooi assortiment groene- en bloeiende planten. wist U dat wij specialist zijn in grote groene kamer planten?  Extra mooie Azalea's, cyclamen, begonia's,orchideeen en kerststerren.  Dit alles in combinatie met een fraaie sierpot  zorgt voor een mooi aanwinst voor Uw huiskamer.nieuwe trend is grootbladige planten zoals Alocasia, Phylodendron, Fatsia ,Strelitzia en bananenplant.

De nieuwe modellen clayfibre, kunststofbakken, palmblad- en rieten manden zijn een welkome aanvulling op het assortiment tuinpotten.  

Ook dit jaar zijn er de  kunststof potten van het merk *ELHO en *Mcollection voor zowel binnen als buiten.

Hebben we U nieuwsgierig gemaakt? kom dan snel bij ons langs! 

 

.