Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

Na een lange grauwe winter eindelijk weer lente !

We hebben de winter benut om onze afdeling kamerplanten te verduurzamen.

Inmiddels staan de kamerplanten er weer in en is het er door de nieuwe isolatie behaaglijk warm.

Kom snel langs voor onze mooie binnen collectie planten.

De winter is nog even in het land en wisselt in de temperaturen.Tijdens vorst is het goed om beschermende maatregelen te nemen voor de kwetsbare planten welke uit zuidelijke streken afkomstig zijn ,zoals de olijf ,oleander en diverse palmen. Hiervoor zijn beschermhoezen verkrijgbaar op uw tuincentrum.

 Zin om de tuin en het terras aan te pakken?.wanneer er geen vorst is ,Oude potten en bakken vervangen voor nieuwe en de perken beplanten met kleurrijke planten en struiken. Op uw tuincentrum is een ruim assortiment hiervoor aanwezig.

Buiten
Ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht. Het terras en de tuin moeten worden opgehoogd, aarde en zand is in zakken verkrijgbaar en natuurlijk alle bijbehorende gereedschappen. 

Binnen
Ook binnen gaan we het gezellig maken met leuke opgemaakte bakjes, warme woonaccessoires zoals kaarsen, windlichten, kussens, kleden, mooie decoraties en kleine tafeltjes. Neem eens kijkje in de afdeling woondecoratie.

Intussen blijven de afdelingen voor kamerplanten en tuinplanten op volle sterkte draaien. Kom ook een kijkje nemen in onze gevarieerde bloemen afdeling.