Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

nog even nazomeren !maar de bloembollen zijn er weer.

zolang het mooie weer aan blijft bieden we bloeiende en groene planten aan voor het terras en balkon.

Ook kunt u terecht voor wat grotere bomen en struiken want we hebben ruim ingekocht.

De komende maand gaan we weer richting het najaar en de feestdagen de decoratieafdeling mooi maken. We hebben weer een prachtige collectie aangekocht die weer voor een sfeervolle kerstbeleving zal zorgen.

Verder onze mooie binnencollectie planten weer aangevuld met bijzondere juweeltjes aan planten, met bijzondere bladkleuren en - tekeningen.

 

Tuinplannen ?

 Zin om de tuin en het terras aan te pakken? Oude potten en bakken vervangen voor nieuwe en de perken beplanten met kleurrijke planten en struiken. Op uw tuincentrum is een ruim assortiment hiervoor aanwezig.

Buiten
Ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht. Het terras en de tuin moeten worden opgehoogd, aarde en zand is in zakken verkrijgbaar en natuurlijk alle bijbehorende gereedschappen. 

Binnen
Ook binnen gaan we het gezellig maken met leuke opgemaakte bakjes, warme woonaccessoires zoals kaarsen, windlichten, kussens, kleden, mooie decoraties en kleine tafeltjes. Neem eens kijkje in de afdeling woondecoratie. 

Intussen blijven de afdelingen voor kamerplanten en tuinplanten op volle sterkte draaien. Kom ook een kijkje nemen in onze gevarieerde bloemen afdeling.