Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

watergeefsystemen

Water lijkt in de Nederlandse tuin zo vanzelfsprekend. Toch komt het maar al te vaak voor dat planten (lees ook plantenbakken) te droog worden door te lange droogte of omdat de regen er niet goed bij komt door overhangende gewassen , gevels of schuttingen.

Wanneer planten te lang aan droogte worden blootgesteld ontstaat er stagnatie in de groei en verlaagt de weerstand tegen ziekten en aantastingen/belagers. Ook meststoffen kunnen niet meer worden opgenomen doordat het transport stil staat.

Om te voorkomen dat planten verpieteren door droogte kan een watergeef-systeem overwogen worden.Het watergeefsysteem van gardena bestaat uit een scala aan bouwelementen om een eigen irrigatiesysteem in de tuin aan te leggen. Via ondergrondse leidingen, die 's-winters niet bevriezen, kunnen diverse sproei- en bevloeingspunten bereikt worden.  Om het netwerk van slangetjes te voeden kan de buitenkraan of een externe beregeningspomp gebruikt worden. Om ook tijdens uw afwezigheid te sproeien kan een bevloeingscomputer tussen worden gemonteerd die exact het programma volgt dat U heeft ingesteld.

Uiteraard wordt U bij uw aankoop geadviseerd door onze deskundige verkoopadviseurs.